skolan

tjenaretjenare !
längesedan jag skrev nu, men jag lovar att jag ska börja skriva oftare. :) just nu sitter jag och har spanska lektion , haha så busig jag är som bloggar på lektionen. men den e skit tråkig ;) får se om jag hinner blogga mera ikväll för jag måste sluta skriva nu innan min lärare kommer på mej .

/ gabriella



Förlåt bloggen! :D

Ojoj nu har varken jag eller Gabbi bloggat på länge här, men alla har ju sina anledningar, och våra? hmm ingen aning har väl inte tänkt på det liksom eller haft riktigt tid... Men nu ska båda skärpa till sig här faktiskt! :) Iaf, sitter här nu i skolan och ska plugga SO, mänskliga rättigheter, inte alls kul. Visst är det intressant men har så mycket annat att tänka på så kan inte konsentera mig på skolarbetet vilket är för jävligt eftersom iår ska skola och träning gå i förstahand med tanke på det gymnasium jag vill komma in på! Så jag måste ta tag i  mig själv nu! OCH DET SKA JAG GÖRA! Iallafall går träningar mycket bra nu, iallafall löpning med tanke på hur mycket jag har varit sjuk och skadad... skadad är dock tyvärr kvar och den kommer jag få släpa med mig en ganska lång tid tyvärr... Men ärligt så har jag vant mig, jag har börjat känna efter nu hur jag ska göra och inte göra och hur det känns som mest bekvämt osv... Tack vare min kära sjukgymnast och papi! :) I måndags tränade jag intervaller och gosh så skönt det var för er som inte vet så ÄLSKAR jag intervaller! Bäst känslan man kan ha! Tränade med sussi och den kvinnan kan säger jag bara, gick faktiskt bra! :) Vad har mer hänt? Jo massa man kan inte berätta allt på bloggen just nu, för nu ska jag fortsätta med skolarbetet och det ska bli skit kul och gå rikigt bra! Positiv inställning, oftast riktigt bra!

jag lever i en ständig kamp. helt själv, och jag har förändrats... ganska mycket, på gott och ont. men jag har lärt mig av  15 år på jorden saker jag gärna hade hoppat över. men så här kommer jag framåt i livet, lär mig av mina misstag och går min egen väg utan stopp. Jo och jag fullkomligt älskar min sport. orientering, helt seriöst vad vore jag utan orientering? Det är mitt liv, min drog, det jag älskar, känslan att springa! Jag säger bara: mhMHmmh...

sliiingor

heeeeeeej , förlåt att jag inte skrev om resultatet igår men jag hann inte . fick sitta jätte länge med färgen i håret för annars sätter den sej inte i mitt hår . mitt hår är verkligen jätte svårt att färga . men jaja , det blev blev jätte fint iallafall jag är verkligen jätte nöjd. :D har ingen bild på det just nu , men det ska jag fixa så att det kommer en så fort som möjligt . ha det gött !

/ gabriella

slingar håret ;o

hejsan allesammans !
just nu sitter jag med folie i hela håret , jag håller på att slinga det ljusare. är verkligen skit nervös. för tänk om det blir skit fult :o . men man får ju hoppas på det bästa. mamma gjorde först två " test slingor" i håret. och dom blev jätte fina så resten borde ju bli fint det också (: skriver mera sen när det är klart !

/ en as nervös gabriella

(:

i torsdags fick vi i min skola våra datorer :D alla typ skrek as mycket när vi fick reda på att dom hade kommit. vi fick ju reda på att vi skulle få dom innan sommarlovet så vissa har ju längtat jätte mycket. vi har haft dom i två dagar och man börjar faktiskt tröttna på dom redan nu , dom är typ as tunga att gå runt och bära på och så förstår jag inte ett skit . men jag lär mig den nog snart ... hoppas jag ;) om ett par timmar så kommer min släkt för vi ska ha kalas för min mamma som fyllde år i tisdags. så jag har typ städat hela mitt rum , för det behövdes verkligen ! just de ja , jag funderar på att slinga mitt hår så det blir ljusare . så det ska jag nog göra någon dag . men nu ska jag gå och göra i ordning mig , för nu kommer snart allihopa. skriver kanske mer ikväll :)
/ gabriella




Hej då alla!

Hejdå alla, nu shappar jag igen till USM och springer så gabriella får ta hand om bloggen igen haha, men det klarar hon hur bra som helst! :) Jag färgade håret idag föresten, till ljusbrunt fast det är ganska mörkt nu men det blir ju ljusare efter ett tag, blev iallafall skit snyggt! Sen så var jag med Maria och Vicky då, Maria var det som färgade håret på mig och Vicky åkte och gjorde en grej medans maria färgade mitt hår och Vicky bara så du vet så ställer jag upp för dig och står på din sida efter det som hände idag och du betyder mycket för mig! :) Men nu måste jag skynda och fixa allt innan vi åker annars blir papi suris.. haha ;D just de har inte knäppt nån bild på håret än och hinner inte det häller så ni får se efter helgen! tjaråååå
/ En lite stressad Julia


tjenareee

guuuuuuuuuuuuud vad jag är trött . jag har typ gått runt på stan från klockan 13.20 då skolan slutade till klockan 17.45 då min dans började . snacka om att det är trögt . men som tur var så gick Moa med mig typ två timmar och sedan kom några andra kompisar och räddade mig från att tröka ihjäl xd  på dansen idag var det verkligen skit kul  , vi fick lära oss grundstegen till rock bugg :) det var hur svårt som helst , men efter att ha övat i typ en timme så flöt det faktiskt på ganska bra :) men nu ska jag dra och lägga mig , håller på att somna . haha (;
godnatt allihopa / gabbi

LÄNGTAR!


papi är bäst!

Haliiii hallåååå.
Nej men Hej! Dagen idag, sjuukt segt i skolan det slutade med att jag orkade inte med dom 5 sista minuterna av lektionen så jag hoppade faktiskt ut genom fönstret och stack till jobbet ( jag städar en gång i veckan på pappas jobb för att tjäna lite extra pengar!) läraren blev ju inte precis så glad men aja who cares? Jag berättade ju för pappa om det och han skratta bara! ;) Sen städade jag och pratade lite med pappas arbetskamrat eller vad man säger, han som han äger företaget tillsammans med iaf, sjukt roligt snubbe haha! :D Sen kom mamma till pappas jobb också och då shappade vi till birsta och jag fick en ny skinn jacka av pappa TACK HAN ÄR BÄST! <3 Finns inte så mycket mer att berätta om dagen mer än att jag tittar på idol just nu, finns många talanger och inte! Men nu ska jag ta och fortsätta titta och sen blir det kändisdjungeln.
P.S ja jag säger shappa! Nu shappar jag = nu går jag. Och jag har sagt det ända sen jag var liten och har alltid fått frågan vad det betyder och varför jag säger de, jag fick det ifrån jönssonligan när jag var liten HAHAHAHAHA aa men så är det! Och nu shappar jag härifrån HAHAHAA!!!
tjaaarååå/ Julia


Taylor Swift- You belong with me



Ärligt talat, jag tycker hon är skit bra. Jo jag lyssnar mest på rock men
jag lyssnar ju på annat också?!Och Taylor Swift är skit bra tycker jag, sur underbar tjej som helst!
Texterna är bra hon sjunger bra och hon är riktigt söt! Så de så! :D Gillar den här videon riktigt skarpt
+ att jag tycker country musik är ganska bra! Åh just det nu börjar en film som jag har sett lite av på
TV1000 och tyckte den verkaskit bra och nu går den igen Crusade in Jeans heter den! / Julia


Studiedag?! :S

Shosan trosan, nejmen hej försöker vara glad just nu men går inte så bra. Kom ju hem ganska sent igår som sagt efter SM trött sliten osv.. Och tänkte då idag: "jaha pallra sig upp till skolan" tjohej! Men när pappa väl skjutsade mig dit tyckte jag det såg lite öde ut men jag gick iaf in och HELT tomt i hela skolan jag gick upp till mitt klassrum för att  kolla om det var någon där eller om det stod något på tavlan men ack nej INGEN där verkligen.. Jag bara stod där i klassrummet som ett fån och stirrade på den vita tavlan.. Sen så ringde jag pappa och bad han hämta mig. Sen när jag väl kom hem så gick jag upp till sängen och satte på tv:n. Blir lite småsur faktiskt min lärare kunde ju ha sagt till mig innan jag åkte på torsdagen att det var studiedag! Menmen... sånt är livet! Haha nu börjar jag tänka på den här låten "sånt är livet så mycket falskhet bor det här det man förlorar vinner en annan så håll i vännen som du har kär" så tror jag den går iallafall! Hahah. Snacka om rastlös jag är just nu men nu ska jag se om det är något bra på tv, sen kommer mami och papi hem och fixar lunch! Ha det så bra nu alla så hörs vi senare ikväll kanske! / Julia


Hemma igen!

Hej alla trötta! Nu är jag hemma igen efter en hård helg, vad kan men säga då om SM och allt? Både och, ganska nöjd med stafetten idag vid varvningen låg jag på 19 plats inte alls långt efter ledaren + att jag är 15.år och springer med sverige eliten som är 20 år gamla, jag sprang alltså D20! Men jag tappade lite på slutet bommade lite och har ju varit sjuk i två veckor så har inte kunnat tränat och har fortfarande lite sjuk så med tanke på det var ju allt helt godkänt lopp till varvningen! Men nu måste jag sova skola imorgon...:( Såg att Gabriella har gjort en kanon jobb med bloggen! Fortsätt komentera nu alla och läs våran blogg, allt kan hända!
Sov gött / En trött och sliten Julia


tjaba tjenareee

jag måste ha blivit tokig. för jag längtar as mycket till skolan imorgon. det ska bara bli så himla kul. asså inte lektionerna men att få vara med alla kompisar som jag inte har träffat sen i fredags. haha! :D och någon gång under veckan så ska vi få en dator ! en alldeles egen dator ! min skola har typ bestämt sig för att alla elever i årskurs 7 , 8 och 9 ska få varsin dator . datorn vi ska få är en sån hära vit mac , apple typ ;) det ska bli fettniiiice :) imorse åkte jag och min faster och min lillebrorsa teodor och badade på vattenpalatset och efter det åkte vi hem och så kom mina föräldrar hem från göteborg . dom hade köpt en tunika till mig :D den var jättefin . den var randig i färgerna vit och typ gammaldagsrosa. men nu ska jag gå och lägga mig . man blir typ jätte trött av att bada på badhus .

godnatt / gabriella




jag och några av mina kompisar :D


lööördag

heeeeeejsan sveeeeejsan allesammans (:
idag har det varit en ganska rolig dag faktiskt. imorse så kom min faster för hon ska passa mig och mina brorsor för mina föräldrar har åkt till göteborg och ska vara där under helgen. så idag har vi hittat på massa roliga saker med henne. och så har vi käkat tacos. det e riktigt gott det (; och nu på kvällen så har jag vart med några kompisar :) och imorgon ska jag bada på ett äventyrsbad. det ska bli jätte roligt :) just nu sitter min lillebror teodor i mitt knä . han håller på att somna , haha gullunge han är :) ja det var allt jag hade att skriva idag .



pussochkram (;

/ gabriella







fredag äntligen

tjaba tjena hallå ;)
idag är det äntligen fredag, det är så härligt! jag älskar fredagar :) idag ska jag bara slappa , se på idol och läsa i min bok som jag lånade härom dagen. idag har det varit värsta sommarvädret , sol och typ inga moln på himlen. det är så härligt för då blir man så glad och alla andra är glada ! ja det va typ allt jag hade att skriva idag.. eller jo förresten jag ska hälsa från Julia :) men ni får ha det så bra , jag kommer att blogga mer imorgon. :)
/ en super glad gabriella





090910

tjenareee allihopa !
som ni alla vet så är ju julia i södra sverige och ska springa SM! så allihopa håller tummarna för henne ! :D
idag har jag haft teater uppstart. det var riktigt kul att träffa alla igen (: först när jag kom dit , runt klockan sex typ så stod det en teater pedagog och berättade lite om den kommande terminen och vad som skulle hända och vilka salar vi skulle va i och tider , ja ni vet allt sånt (; och sedan fick vi gå med våran teater lärare in i en sal och där körde vi några olika teater övningar och lärde känna dom nya som hade börjat och så. jag har gått i teater sen jag var åtta år så jag har hållt på ganska länge. och det är riktigt kul faktiskt. man känner verkligen att man kan vara sig själv när man är med sin teatergrupp. alla bjuder på sig själva och så (: efter teatern kom min pappa och hämtade mig så fick jag följa med till hans jobb. så nu sitter jag här på hans jobb och gör massa tråkiga läxor.. jag kände att det bästa är ju om jag gör läxorna så fort som möjligt så får jag en massa tid över till annat sen. jag och pappa ska åka hem klockan nio. och när jag kommer hem så ska jag nog gå och lägga mig för jag är sjukt trött idag. och imorgon så ska jag nog vara med min kompis malin . vet inte riktigt vad vi ska hitta på ännu , men det blir nog säkert något kul som alltid (:  men jag får skriva mer om det imorgon.
puss&kram

/ gabriella

I just want to play my music

Tjaråå alla!
Skolan idag då - började med nån film om nån snubbe som hette Ray Charles, helt okej film, men inte riktigt min smak kanske.. aja inget intressant! Sen stannade JAG kvar efter skolan MAKALÖST! :o haha men det gällde musik s då kan jag stanna faktiskt. Iaf jag och emelie stannade då och övade på en låt, gick inge vidare båda satt och halv sov och magarna kurrade och sen helt plötsligt ringde mamma och sa att vi var tvungen att åka iväg och fixa saker. Nu då, jo jag packar inför min resa imogron, ska åka till södra sverige och springa SM! As nervös eftersom jag är förskyld och har inte kunnat träna nånting...Men jag kämpar ändå :] Men nu ska jag titta på tv och packa klart OCH lyssna på musik! :D Just de kommer inte kunna skriva förns på söndag heller så vi får hoppas gabbi bloggar lite extra då, haha! Ha det gött alla så hörs vi!
/ Julia som är taggad som f*n


090909

hej allihopa :)
idag har jag vart i skolan och det hände inget speciellt där idag. bara vanliga lektioner och så (; efter skolan gick jag och min kompis Moa till bibblan och lånde böcker. jag lånade två böcker denna gången. en bok som Meg Cabot har skrivit och den heter "washington D.C" , och en som heter ""Henrietta är min hemlighet" . senare på kvällen så var det dags för dans :D musikal var det idag , och i den dansen så förbereder dom oss för castingar till musikaler. och då får prova på alla möjliga sorters dansstilar , lära oss att sjunga och dansa samtidigt och så får vi göra lite olika dramaövningar och så. det e verkligen jätte roligt ! men iallafall , idag så fick vi lära oss att dansa bugg. det var skit roligt. vi fick lära oss grundstegen och några olika snurrar och så :) men nu hinner jag inte skriva mer för nu ska jag se på idol !

/ gabriella

hej allihopa

hej allihopa , gabriella här ;) idag har det faktiskt varit en helt okej dag tycker jag. var först i skolan och hade massa vanliga lektioner så som matte , svenska och engelska m.m. efter skolan gick jag till stan och handlade en present till min mamma som snart fyller år. efter det hade jag tänkt att jag skulle hinna med att gå till bibblan och låna några böcker. men det gjorde jag inte för jag glömde helt av att kolla på klockan när jag skulle köpa present till mamma , så jag hade stått och segat alldeles för länge så jag var nära att missa min buss , så jag fick springa allt jag hade till busstationen. jag hann precis med bussen som tur va ! ;) när jag kom hem så bestämde jag mig för att göra några av alla typ 100 läxor vi har fått. haha , klart vi inte har fått 100 läxor men det känns typ så... och sedan klockan åtta , ska jag se på idol som börjar igen. jag tycker det pogrammet är riktigt roligt. speciellt nu i början när dom har alla uttagningarna för det är så många som sjunger så fult xD haha ! jaja nog om det ;) jag kanske skulle ta och berätta lite om mig själv , ja som ni kanske redan vet så heter jag ju gabriella och bor i vänersborg. på fritiden dansar jag tre olika danser ;  JAZZ/show , MTV/funk och musikal. det är verkligen jätte roligt! ja , kommer inte på någor mer jag kan skriva så det får väl vara bra för denna gången ;)

/ Gabriella


Sjuk, trött och sliten.

Hej alla Julia som skriver här då, riktigt seg dag idag, började med att jag kom försent men min lärare brydde sig inte ändå alltid lika glad, haha! Klassfoto hade vi idag också blev skit sur på fotografen som var bland dom värsta jag varit med om så det slutate med jag jag bara gick och smälde igen dörren, hatar sånna foton och det gör det värre med en helt weird fotograf! Haha aja, pappa fick komma och hämta mig efter skolan mår hur dåligt som helst, förskyldningen blir bara värre och värre..:( Måste bli frisk tills helgen! Måste få mig på bättre humör, men det är inte speciellt svårt haha! Just nu så sitter jag och skriver med Gabriella om våran blogg och så!
Iallafall en liten kortis om mig: Julia heter jag då, har är lite av en rockare, lyssnar nästan bara på klassisk rock, har liksom vuxit upp med det så rocken har alltid funnits inom mig! Kan inte säga några favorit band det varierar från vecka till vecka, men favorit gitarristerna är Richie Sambora och Randy Rhoads! yeször vet liksom inget mer jag kan skriva just nu... Trots att jag är lite rockare är jag en sportig tjej också, jag springer! Älskar att springa, man känner sig liksom så fri och känslan går inte att beskriva! Men nu ska jag krypa ner i sängen och hoppas på att jag blir frisk snart och lyssna på musik, blir antagligen Ozzy! :D
/ En förskyld Julia


Livet i ord och bilder.

En bild säger mer än tusen ord, och vår blogg hjälper oss! :)
Hej, Gabriella och Julia heter vi och är två tjejer och kommer ifrån Vänersborg och Sundsvall, några kanske känner igen oss ifrån tv-serien Wild Kids! :) Vi kommer att skriva om allt möjligt från vardag till tankar tips osv... Vi hade inte tänk att göra nån direkt presentation i det här inlägget utan om ni fortsätter läsa bloggen så får ni veta mer, haha! ;D
Två tjejer med en och samma dröm, musikartister och skådespelerskor!
Har ni frågor tveka inte att fråga! Fortsätt läsa bloggen, annars går ni måste om något, haha :)
/ Gabriella & Julia


RSS 2.0