gokväll

imorse drog jag in till stan och köpte miniräknare till skolan och lämnade en bok på bibblan. sedan drog jag hem till min lucas och hade det mysigt ♥  typ runt klockan tre så gick vi till idrottshallen & kollade när hans pappa spelade volleyboll :) sedan kom ida och hämtade mig så åkte vi hem till mig. så nu är vi hemma hos mig och ida ska sova över :D vi kommer ha det rå kul , visst ida ? :) ♥
vi ska praoa på måndag - onsdag på willys , det ska bli hyper kul ! :)
men nu ska jag sova , jag & ida ska gå upp tidigt imorgon så att vi inte kommer försent till "jobbet " :)

kraaaamar / gabriella

.

nu drar jag till stan , skriver mer ikväll !

puss ♥ / gabriella

johanna thydell

idag har det vart en väldigt slapp dag , har mest läst i min bok som jag lånade förra veckan på bibblan. den heter " det fattas en tärning " och den är skriven av johanna thydell.  jag tycker hon är en skit bra författare jag verkligen älskar hennes böcker. hon har ju skrivit " i taket lyser stjärnorna " också. den finns ju även som film. jag älskar verkligen både boken och filmen. om ni inte redan har läst böckerna / sett filmen så tycker jag verkligen att ni ska göra det ! :)

såg nyss på körslaget . fan vad bra att ola vann !
han & hans kör var verkligen bäst ! :D



johanna thydell , " det fattas en tärning "



/ gabriella

bror & jag


hahaahaha , erkänn att vi är söta ? hahahahah :)

/ gabriella


fredaaaaagsmys

hej allihopa !
idag är det FREDAGSMYYYYYYS, det e rå skönt ! :D  i helgen ska jag inte göra någonting  , ta det lugnt typ . ;) men på måndag , tisdag & onsdag är det dags för prao. jag ska praoa med min kompis ida på willys ! ska bli fett najs :D vi kommer säkert få ha på oss sånna där röda skjortor som alla som jobbar där har på sig , haha ;)
gissa vad ? IDAG SNÖADE DET ! :D det är as mysigt med snö ju  , jag blir värsta glad när det snöar. haha , knäppt det låter men jag blir faktiskt det.

hare gott ! pöss ♥ / gabriella

hej allihopa

just nu sitter jag i skolan & har spanska. det e väl inte det roligaste men inte direkt det tråkigaste... något där emellan kanske.
idag ska jag inte göra något speciellt , se på idol med familjen och så. :) nu blev det ett väldigt kort inlägg men jag skriver mer ikväll ! :)

/ gabriella

hallå

kom precis ur duschen. har vart och dansat idag. på dansen idag så byggde vi på ett av två nummer som vi ska visa upp på torp den 5/12 klockan: 12.00 och 13.00 . kom gärna och kolla då om ni kan  ! :D innan dansen var jag på stan me Lucas , Moa & Natta och några fler. vi flamsade runt där ett tag , lika kul som alltid :D ♥  sedan drog ja te min mammas bageri (einars) och tog en macka innan jag gick till dansen. ja , kommer inte på något mer att skriva . hare gott ! :)


/ gabriella





MUMMA!


mmm vad gött! Nu kommer pappa snart hem så jag ska göra en tallrik med
risgrynsgröt! ÅH GUD DET ÄR SÅ GÖTT! Men jag lagar till den på ett speciellt
sätt, så den blir über goooo! Så nu ska jag ner och göra de! =) Ni kanske är
nyfikna på mitt hemliga recept till gröten? ;O Hmm... / Julia


hallå

NU ÄR DET BARA EN TIMME KVAR TILLS VI SLUTAR ! aaaaaaaas skönt ! :D  idag ska jag gå på stan med massa kompisar & sedan klockan 17.45-19-00 så ska jag dansa. idag är det musikaldans. vi skulle ha lärt oss låten jingle bell rock tills idag men jag har tappat bort noterna så jag har inte kunnat öva ...
vi hörs senare !


puss  ♥/ gabriella


haha , gullig bild jagvet , haha eller inte... men glasögonen är sjukt snygga !
dom är dock inte mina , men jag ska lätt köpa ett par ! :D


ÄNTLIGEN IGEN!

Yes klar med den andra analysen också. Den här gick betydligt snabbare och lättare. Känns riktigt bra faktiskt =) Så nu håller vi tummarna på att lärarna också tycker de. Känns så skönt att vara klar som då har jag 5 timmar på mig i skolan att göra klar bilden och det klarar jag lätt! Så då är jag klar med detta temat! Känns så oerhört skönt! Men som sagt utvecklings samtal imorgon, rädda mig någon?! Men jag har besämt mig att jag ska ta skolan mer på allvar nu! Jag ska plugga hårt och lämna in uppgifter och sånt i tid. Vilket jag verkade börja med på allvar igår eftersom jag är klar med mina analyser och dom ska lämnas in idag jag vet folk som inte ens har börjat en! Så jag är mycket stolt över mig själv också. + att jag var ju sjuk så har inte fått reda på mycke om hur man gör en analys heller så hela mitt arbete har jag fått gjort helt själv på eget bevåg. Jag är nöjd iallafall! Så nu väntar jag på att pappa ska komma hem så ska vi göra iordning lunch och så ska jag läsa analysen för honom! Vi hörs senare! =D PUSS! / Julia


Gode morgon!

Tjabba! Fy bubblans vad trött jag är! Nyss vaknat nästan. Pappa väckte mig vid halv åtta och sa att han också hade lite sovmorgon och sa att jag måste äta frukost och sen kan jag somna om igen. Men jag var så hisklans trött så jag gick ner och gjorde ordning frukost åt pappa medans han var ute med hundarna. Sen gick jag upp och la mig igen. Men känns verkligen skönt att jag blev klar med filmanalysen igår. Nu har jag bara en annan film analys kvar. Men det är betydligt lättare så den slänger jag ihop nu. Sen har jag bilden kvar, men den får man inte jobba med henne utan på skolan. Så blir att kämpa med den idag på skolan. Men nu måste jag jobba med "Le Fabuleux Destin D´Amelie Poulain". En fransk film vi ska analysera! Men vi hörs senare! =) / Julia


ÄNTLIGEN!!!

YESZÖR! Äntligen är jag klar med min filmanalys och det känns så grymt skönt! + att den känns väldigt bra. Känns verkligen som om jag fick till det. Så får jag bara G på den så blir jag grymt arg och besviken. För nu har jag verkligen kämpat! I tre & halv timme har jag suttit och kämpat och börjat om helt och kämpat och kämpat! Så nu är jag riktigt nöjd och om jag inte får minst ett VG så blir jag besviken på mig själv. Sen då ska jag ha en riktigt förklaring varför också! Menmen nu ska vi inte spåna i framtiden utan leva i nuet som jag brukar säga! =) Tror jag måste gå och lägga mig öven om vi börjar tre imorgon för mina ögon håller på att slås igen och jag är verkligen tröttis. Märkt att jag lägger "is" efter många ord! Hahaha ja många påpekar ju det och tar efter mig. Så kan det va! Men nu blir det att hoppa i säng! Tror jag ska gö det bokstavligt HOPPA ner i min säng. YEAH! Gooooood night! Sleep well cykelställ! Åh just det statistiken bara ploppar uppåt! Iiih så kul fortsätt läsa hörni! Ni gör oss glad! :D men jaja nu blir det lite blablabla här eftersom jag är trött! SLEEP WELL CYKELSTÄLL!!! =)
/ Julia


Så söt, en liten Michael! =) We miss you...


haha, buuusig bild



godnatt allihopa !


/ gabriella ♥


i'm lovin' it!


Japp jag och papi tryckte i oss hamburgare ifrån mackisdonalds, som jag säger. Ruskigt fett, kul och veta för er. Men ruuuuusigt gott! :] Haha kul inlägg. Men det kommer roligare ;D Vi tittade på wild kids idag på datorn på skolan och gud vad jag skratta. Vilka tider säger jag bara! Vilka minnen! Ojj vad klockan var mycket, tiden går fort när man skriver! Lägger in någon låt lite senare måste fortsätta skriva nu! =) PUSS / Julia


RÖTT ÄR SÖTT =)

Jajemensan rött är sött! Idag efter skolan sprang jag ner på stan och köpte mig ett nytt röt läppstift eftersom det gamla är nästan slut och är inte så vidare bra direkt heller. Så jag tänkte kosta på mig ett nytt snyggt! Det blev ifrån MaxFactor. Jag har verkligen sjuuukt mycket att göra men analysen går rikigt bra nu har hittat flytet! Men jag tar en liten paus nu och bloggar! =) Tänker nästan sitta uppe halva natten och få allt gjort. För imorgon börjar vi nämligen klockan tre och slutar klockan åtta på kvällen. Vi har öppet hur dag på skolan så aa... Tror ni förstår. Men vad finns mer och berätta, säkert jättemycket men jag kommer inte på något just nu. Typiskt mig! Men Slänger in lite bilder ifrån läppstiftet. Så skriver jag något lite mer roligare inlägg sen! =) PUSS! / Julia med red lips.


SKRIVER MER SEN!

Hejsan hoppsan! Förlåt att jag inte uppdaterat på hela dan men vi har dead line imorgon på hur många uppgifter som helt och jag har utvecklingssamtal på torsdag så jag måste göra klart allt innan de. Så jag måste verkligen jobba nu. Men jag LOVAR att skriva mer ikväll har lite saker att berätta och visa så håll ögonen öppna till lite senare! Vi hörs =) PUSS! / Julia


tjenare

idag i skolan hade vi områdes redovisning. det gick bra tycker jag. och no redovisningen gick super (y) tur att jag satt uppe och pluggade igår !!
efter skolan så gick jag först ner till expresso house och köpte en chai latte . jag kan inte alls hålla med Julia , jag älskar verkligen chai latte, jag tycker det är hur gott som helst!
men efter det gick jag ner till bibblan och mötte min mamma. hon skulle följa med mina brorsor elias & oscar till tandläkaren så jag fick passa min minsta lillebrorsa teodor. några kompisar kom och höll mej sällskap som tur va ! :) teodor e typ helt galen ! vi var ute på en lekplats och han sprang runt som en jädra galning , fattar inte var han får all energi ifrån ! haha, min älskade lillebror :) sedan åkte vi hem och nu sitter jag här . ikväll ska jag inte göra någon speciellt , det blir väl datan, chilla och lite sånt ! 

puss  ♥/ gabriella



jag älskar dej mest , <3
du är finast älskling ! <3

Filmkväll :)

Blev en lyckad kväll ändå! Vi hade skit och pratade massa och tittade på Moulin Rouge. Tyvärr kom vi inte så långt vat med analysen så blir att vi får jobba STENHÅRT på skolan imorgon, herregud säger jag bara! Men vi flummade och det snackades massor osv.. Och vi har besämt låten vi ska göra på julshowen på vår skola! Men det säger jag inte det får ni veta lite senare! Men nu måste jag lägga mig ska hjälpa pappa imorgonbitti innan skolan så måste verkligen sova! Hoppas ni haft en bra kväll det har iallafall! Tack Emelie, Agnes och Julia som räddade mig ifrån att göra analysen helt själv... ;D

Lite smått fula sådär och inte alls oseriösa, men så är det! :D
PUSS! Sov gött! =) / Julia


.

godkväll folket ! :D
sitter här och pluggar no , matspjälkningssystemet ( oj, svårt ord ) . ska ha redovisning imorgon och man ska kunna berätta om det utan papper och allting , men jag har ett problem ... det vill verkligen inte fastna i huvudet ! det går jätte trögt , men jag får väl sitta uppe tills det fastnar !
lucas har sovit över hos mig från igår till idag , vi har haft super mysigt ! ♥ och idag har vi pluggat för vi har haft hemstudiedag. det är har väl gått ganska bra , men det finns ju så mycket annat kul att göra än att plugga , eller hur ? ;) haha ! och nu på kvällen så har jag vart på dansen. idag var det jazz/showdans & MTV/funk :) å det e lika kul som alltid ! :) men nu måste jag fortsätta att plugga , 
sov gott allihopa ! :)

puss / gabriella


Nu blev det snabba ryck! :O

Nu ska jag tydligen till Agnes och kolla på Moulin Rouge, filmen som jag ska analysera! Så nu blir det brottom brottom blir att spring dit typ! Så kommer bli ett seeeent inlägg senare. Men ha en fin kväll! :) / Julia


Ich verstehe das nicht.

- Ibland är allt lite för komplicerat. Något som tynger än väldigt mycket. Det är svårt och man vet liksom inte hur man ska göra. Känns som allt går emot en. Hur mycket man än försöker. Jag förstår inte. Varför ska det vara så svårt att göra en filmanalys? -.- / Julia

Liebe

Wir sterben niemals aus..

Tjosan trosan! :D Måste jobba med analysern nu, men går inte så bra med tanke på att jag har bara sätt filmen en gång. Jag var ju sjuk andra gången vi fick se den så aa... Lite smått tyket! Herregud! Måste verkigen kämpa med skolan nu, måste få bättre betyg. Även fast jag inte pluggade nånting till prov mer än lite dagen innan förra året så fick jag VG. Antar att jag är ett VG barn och VG är inte så fyskam. Men nu måste jag som sagt göra analysen så vi hörs lite senare! :D Ha det så grymt bra! / Julia


Dagen outfitt eller vad det nu heter...


Här har ni dagens tjottableng som jag precis döpt om det till!
Låter MYCKET coolare! :D
Fast skorna fick inte plats men jag hade mina snowflakes/uggs/ Julia

Men tjena mossen!

Morsning korsing! Allt bra? Med mig är det helt okej faktiskt. Sjukdommen blir bara bättre och bättre! Vi hade vollyboll DM kval idag, och jag och brudarna i min klass plockade hem segern! Fast vi var en man kort! Starkt gjort! Jag har blivit tillsagd att lägga ut "dagens outfitt"..Själv tycker jag det är liiite sådär små töntigt att lägga ut en bild på sig själv och skriva vart man köpt alla kläder och göra värsta posen.. Menmen vad gör jag inte för er bloggläsare? Så ni får en liten bild på mig med dagens outfitt.. Jag har säker stavat fel på outfitt också MENMEN i don't care! :] Nu vill jag att pappa ska komma hem så vi kan laga maaaat! Mat är kärlek! PUSS! / Julia


Ny duschad och öhm..ja?


STRIKE A POSE!!!!!!!!!!!!!! AHAHAHAHAHAHAHA

hehe... Nu är jag ny duschad och klar inför sängen. Gud så skönt det ska bli att lägga sig i min säng just nu och bara sova. Nu kom min lilla voviii in och hoppade upp i min säng. Antar att hon kommer sova här inatt så blir nog en del buffande och knuffandes! =) Jag tycker bilden är lite het den säger typ "håll dig undan för mig jag har skitit på mig"! Amen nej nu märks det att jag är trött! Hejdå sega söndag!!! Nu ska jag krypa ner i sängen och fortsätta kolla på filmen. Sleep well cykelställ! / Julia


Spring inte till hydran...

Nepp gör inte det, inte om du har varit sjuk. I pausen på ensam mamma söker så skulle jag springa till hydran och köpa klubbor! Jag tänkte "yes detta är mitt tillfälle att äntligen få springa". Men när jag kom hem igen var jag helt anfådd och det bara värkte i hela kroppen osv.. blir så less! All min träning är bortkastad känns det som! Nej jag tänker inte deppa ihop, jag älskar att springa, it's my life! Så jag tänker träna så fort jag kan och bygga upp allt igen! När motgångarna är som värst kommer det hända något speciellt! :) Låtar bra tycker jag! :D Men nu ska jag titta på ...och så kom Polly. Sen ska jag duscha och tvätta håret så jag blir fräsch till skolan imorgon. PUSS! / Julia

Tokio Hotel - World behind behind my wall

Värd att lyssna på, helt underbar låt!


haha, lite små söt t-shirt va? hehe..


Ensam mamma söker ;O


Min lilla beeebiis :)

Filmanalysen går åt pipsvängen. Tar en liten paus från den nu och hittar på något annat :P Vad är de på tv ikväll då? Jo ensam mamma söker! Haha. Det är skit kul och titta på. Fattar inte hur man kan ställa upp i ett tv program för att hitta kärleken, lite desperat kanske? Nej men det är roligt att titta på! :) Tycker dom har lyckats bra!  Men nu ska jag gå ner och hjälpa till med maten! / Julia


Musik.

Hallå där! Det här med filmanalysen går riktigt segt om jag ska vara ärlig sitter i mitt rum nu och har nog suttit här i några timmar och har lyckats skriva typ 6 rader... Det är hemskt! Men jag kommer verkligen inte på nånting. Som sagt söndagr är segt! Allt är segt...
Men något som alltid piggar upp mig är musik! I alla lägen lyssnar jag på musik och det får mig att känna mig bättre på en gång. Märkt att jag ligger in väldigt många youtube klipp. Kanske det är något för bloggen veckans låt eller något liknande? Vad tycker ni om det? Borde jag och Gabriella fixa det? :) Komentera nu och säg vad ni tycker! Men nu MÅSTE jag ta tag i filmanalysen.. PUSS! / Julia


farsdag

godmorgon !
sitter och väntar på att lucas ska komma :)
har precis grattat pappa , eftersom det är farsdag idag.av mej fick han en bok och några lotter. fast han vann ingenting tyvärr. haha :) är fortfarande väldigt förkyld , det e rå jobbigt :(

skriver mer senare ,
puss ♥ / gabriella

Farsdag och Filmanalys.

Tjabba tjena hallå :]

Söndag, typ den värsta dagen av dom alla, dagen innan skolan börjar... Söndagar är alltid så sega tycker jag. Händer aldrig något spännande och allt är segare än vanligt! Men det är ju farsdag idag och pappa fick ju en bok av mig, "the lost symbol". Han blev super glad! Sen hade jag tänkt att smyga ner på ett café och köpa nån smaskig bakelse till honom. För det vet jag att han älskar! :D Så min lilla papi kommer nog få en bra farsdag! Vad har ni tänkt att göra till era pappor? :)

Men nu måste jag fortsätta med min filmanalys. Lite svårt faktiskt. Skolan jag går på ställer riktigt höga krav så denna måste bli perfekt om jag ska kunna nå högsta betyg. Aja måste verkligen göra den nu så vi hörs senare! Gö en riktigt bra dag för era pappor nu! Det förtjänar dom! :) / Julia


Cykelställ :]


Här kom bilden på mina über snygga leggings jag köpte idag! 199.kr på MQ. Ni får lite av mina heta tofflor också!
As balla tycker jag. Dom har ju liksom skinndetaljer på sidorna och det är LÄCKERT! :D hehe..

Men kvällen har bara bestått av tv tittande och inge mer... Känner mig lite tråkig faktiskt! Men jag har ingen lust börjar ju precis bli frisk och aa.. Haha nej usch nu kom jag inte på något mer att skriva så det här få bli ett god natt inlägg även fast jag inte ska lägga mig riktigt än! Men flickan jag har bloggen med, Gabriella. Henne älskar jag, hon betyder oerhört mycket för mig och denna blogg ska bli den bästa. För tillsammans klarar hon och jag allt! hihi :) Sleep well cykelställ! PUSS! / Julia


.

gokväll allihopa ! :)
idag har jag verkligen inte gjort någonting , spelat data & läst. ganska segt faktiskt "/ men det är ändå ganska skönt ibland att inte göra någonting. boken jag läser är jätte bra. den heter linas kvällsbok. den är verkligen värd att läsa :) ja det var allt jag hade att skriva idag , nu ska jag gå & lägga mig. gonatt !

puss ♥ / gabriella

Just de!

Statistiken bara stiger och det är hel kul ju! Både jag och Gabriella tycker att det är super! :D Men fortsäta gärna tipsa om våran blogg till andra. Vi vill ju liksom att det ska bli så många som möjligt och komentera gärna mera hörni! :D Iih tycker att det är så kul att det bara stiger! PUSS! / Julia


Chai Latte och nya leggings!

Hejsan svejsan pejsan! :D haha...
Dagen hittills har varit väldigt lyckad! Började med frukost på sängen och sen begav sig hela familjen ut till Birsta(shopping center) och kollade. Mamma och pappa gick och kollade på ett löpband och jag kilade iväg till MQ och kikade lite. Jag hittade ett par über snygga leggings som jag köpte! Laddar upp en bild och visar dom sen! :)
 Sen skulle papi och mami köpa te så du tänkte jag att jag lika gärna kunde prova chai latte som typ alla dricker. Så pappa köpte en sån till mig och ärligttalat, ingen höjdare precis var lite för sött. Men det gick och dricka iallafall. Men jag föredrar en iskall Pepsi, varm choklad eller kaffe! ;D HAHA! Sen blev det mys i soffan med djungelvrålsklubbor och kolla på Änglar och demoner. En riktigt bra film, värd att kolla på! Sen jag jag ÄNTLIGEN fått tränat lite. Jag cyklade på tränings cykel och det kändes ganska bra så blir nog en lugn jogging tur imorgon! Det var väl allt i det stora hela. Lägger upp en bild på mina über snygga leggings sen! :) Ha det så bra så hörs vi.

En bild på chai latten, helt okej faktiskt men som sagt ingen höjdare! / Julia


godmorgon .

skulle åkt me några kompisar till ett köptcentrum idag , men så kunde inte dom så nu blir det inte så. så nu har jag ingen aning om vad jag ska göra idag.. kanske dra in till stan en stund & gå runt lite. jag får se hur det blir.  skriver mer senare :)

/ gabriella

idol



vem hejar ni på i idol ?
själv hejar jag på tove !
hon har super fin sång röst , och så är hon fräck också ! :)♥

/ gabriella

heeei

shit vilken boring kväll , har absolut ingenting att göra . det e rå tråkigt ;)
men idag har det vart en skit rolig dag , har vart med min lucas och haft det bäst ! ♥
fast jag hatar vädret , jag vill att det ska snöa inte regna ! får hoppas att det kommer snö snart. men börjar inte idol strax ? eller är jag helt ute och snurrar ? aja jag får gå & kolla. ha det bäst !

/ gabriella




Sista inlägget!

Hai! Detta blir sista inlägget för jag orkar inte ha på datorn mer utan jag stänger av den nu. Får se vem som åker ut i idol då. Vem tror ni? ;O Ni får iallafall en liten små ful bild på mig i min Tokio Hotel tröja, jag bjuder på den. Helt gratis faktiskt! :D Haha men ha en fortsatt trevlig kväll så höres vi imorgon! Sleep well cykelställ. / Julia
(klicka för att förstora!)
Måste bara slänga in en till bild på min väska som jag köpte idag,
hel nöjd! Den är bara så snygg, och vet ni mer? Den är min! :D  puss / Julia igen..

Ge aldrig upp!

Empty spaces - what are we living for. Abandoned places - I guess we know the score
On and on, does anybody know what we are looking for?
Another hero another mindless crime. Behind the curtain in the pantomime hold the line, does anybody want to take it anymore?
The show must go on. Inside my heart is breaking, my make-up may be flaking, but my smile still stays on.
Whatever happens I'll leave it all to chance. Another heartache another failed romance. On and on Does anybody know what we are living for? I guess I'm learning. I must be warmer now. I'll soon be turning round the corner now. Outside the dawn is breaking but inside in the dark I'm aching to be free.
My soul is painted like the wings of butterflies. Fairy tales of yesterday will grow but never die
I can fly - my friends. I'll top the bill, I'll overkill, I have to find the will to carry on. On with the, on with the show.

Erik i idol sjung den nyss. Jag säger bara: KEEP ON ROCKING! \m/ / Julia


In the ghetto



People, don't you understand
this child needs a helping hand
or he'll grow  to be an angry young man some day
now take a look at you and me,
are we too blind to see,
or do we simply turn our heads
and look the other way


<3


TH


Från EMA igår!


Ett ord: KÄRLEK


Min Richie Sambora!


Dom flesta som känner mig vet att jag har en gitarrist som är min absoluta favorit och som jag är lite besatt av, döpte min bilddagbok efter han förut och jag älskar denna man fullkomligt! Min kompis Nathalie och jag gillar Bon Jovi och denna man är gitarrist där. Nathalie har Jon Bon Jovi(sångaren) och jag Richie Sambora (gitarristen)! Våra män! okej? Haha :D Nej men Richie Sambora är en gud så enklet är det bara. Han kan sjunga också så lyssna och älska! / Julia


Så grymt fin låt, och ofc med The Beatles.


Übers Ende der Welt.

Hejsan svejsan!
Allt bra? Med mig är fakitskt allt på bättrings vägen. Äntligen fri ifrån nuff sjukan!
Denna kväll känns inte direkt så rolig, sitter och lyssnar på Tokio Hotel och jädrar idol börjar ju nu! Totalt glömt! Men har satt på det nu på tv så kollar på det också då. Egentligen är idol lite överskattat, tycker att dom liksom "fuskar sig in till musikvärlden" aja men det är roligt att kolla på och vissa utav dom sjunger sjukt bra! :) Slänger in någon roligt bild eller något roligt klipp ifrån youtube! Haa deee! :D / Julia


Ny väska och jag vill träna!

Hejhej hallå där! ;D
Nu börjar jag ju blir frisk mer och mer och jag vill verkligen träna nu! Jag går runt här hemma och vill bara träna, det är det ända jag tänker på nu, att träna! Saknar friheten att springa och guuuud jag vill springa NU! Okej lite ointressant för er att läsa om att jag vill springa menmen!
  Jag köpte en ny väska idag på stan, på scorett! Den är dö snygg och jag älskar den!
 399.kr Scorett

Vad ska ni göra ikväll då? :)
Själv ska man sitta hemma med familjen och mysa i soffan och kolla på idol. Blev ju frågad om jag ville komma till skolan på kvälle med några ifrån 9:an. Men nej tack, jag har varit sjuk och då passar det inte att sitta uppe hela natten. Tycker jag iallafall! + att Martin i min klass skulle bli ruskigt besviken på mig om jag gick, långt historia men man kan säga att jag och Martin har ett speciellt band tillsammans, vi är träningsnördar! Nog om det. Nu ska jag vila lite, skriver nog mer ikväll! Ha det bäst! / Julia


godmorgon .

det är jätte kul att det är så många som läser våran blogg. fortsätt med det och kommentera en massa så blir vi glada :) ♥

just nu sitter jag i skolan och har mentorstid. för er som inte vet vad mentorstid är så är det en lektion som vi har minst 5 gånger i veckan. och under den lektionen så jobbar vi med det vi behöver bli bätte på. jag jobbar med engelska och NO. det är jätte bra att ha sånna lektioner för då får man ju välja lite själv vad man vill jobba med, och då blir det mycket roligare. gött att det är fredag idag , FREEDDAAGGSSMYYYS :D fast jag börjar bli SUPER förkyld , är värsta tät och typ hostar och är trött. det är inte lika kul... 
men ni får ha de bra , skriver mer ikväll !

puss ♥ / gabriella

Go morgon! :)

Tittade ni på galan igår? Tyckte ni det var rätt artister som fick pris? :)
Jag tyckte galan var super! Green Day, Tokio Hotel, Backstreet Boys, Shakira osv... Många bra artister! Anledningen till att jag bloggar nu är för att jag håller på att fixar lite grejor på datan som jag inte hann igår som är ganska viktiga! Så jag ska fortsätta med det nu. Så hörs vi senare idag! Ha en bra dag! :D / Julia


Statistiken

Måste bara säga att statistiken bara stiger för våran blogg och det är ju super kul! Så fortsätt läs och tipsa om våran blogg! Komentera och fråga mera, vi bits inte! (bara ibland (a) ) men nu måste jag titta på galan, hihi! :D Sov gött nu, imorgon är det skola och FREDAG vilket innebär HELG and FREDAGSMYYYYYS! Skönt! :) Sleep tight! / Julia


Två saker att säga:

I love Tokio Hotel(2,5 years now) and Gabriella punkt slut.

Go natt, nu ska jag fortsätta kolla på galan vi hörs imorgon! :) puss / Julia


GRATTIS BABES!

Galan är i full gång, nu är det paus så då slängar jag in ett inlägg på godingarna!
/ Julia

.


jag verkligen älskar denna tröjan !
den ser skit mysig ut. jag måste verkligen köpa en (: ♥

/ gabriella

Mammas pojkar!

Hallå där vet nu blir uppdatering sämst för min del. Men det är för att vi har sjukt mycket i skolan och jag ligger ju efter eftersom jag varit borta..:/ Men ska blogga så fort jag får tid! Har inte hänt så mycket idag. Det är lan imorgon efter skolan men jag får inte g för Martin i min klass eftersom aa det är mycket som kommer hända som inte ingår i lan... Och jag och Martin har vi våran pakt och aa orkar inte förklara allt menmen! Ska titta på mammas pojkar snart, tycker det är så roligt att titta på! (; Men finns inte så mycket mer att berätta har varit en tråkig dag! Men ha det så hisklands bra så hörs vi! :) P.S göm inte att kolla på EMA ikväll på MTV klockan 21.00 / Julia


bajs

jag skrev värsta långa inlägget igår , men så raderades allt innan jag hann ladda upp det. men jag orkar tyvärr inte skriva om allting .
skriver mer ikväll .

/ gabriella

Back in school!

Skolan idag gick bra, kände mig lite hängig i början och trött men gick bra iallafall! :) Ja HELA skolan visste att jag hade haft svininfluensan och trodde jag var döende och att jag fortfarande smittade osv.. Och här är erat svar: Självklart smittar jag det är ju därför jag går till skolan. Och ja jag är verligen döende, kolla på mig jag är ju ett sklett?! En liten hemlis också! Men berätta inte för nån, jag har en knorr! Hoppas ni ser ironin i detta.. ;p
 Sen jobbade jag på pappas jobb idag och vi gick på ICA och träffade sötsara och köpte bullar! Jag och pappa är lite tjockisar ibland! Men det var väl hela dagen tror jag! Jag var heeeelt slut efter att jag kommit hem ifrån skolan och pappas jobb så när vi kom hem lagade vi tacos sen efter middagen somnade jag i soffan, vaknade nyss och ska lägga mig igen nu. Haha men ha det bästa imorgon är det MTV EMA Berlin 09! Glöm inte att kolla! puss / Julia med knorren! :D


Sköna och fula skor! :)

Här är dom fula skorna, men sååå sköna! :)
Köpta på Wedins, ynka 400.kr! Snowflakes.
/ Julia


Stan, god mat, nya skor!

Hai! :)
Åh dagen blev väldigt lyckad tillslut! Mamma ringde och sa att jag skulle gå med henne till stan. Så jag "gjorde" mig iordning. Jag tog på mig att par mjukis byxor, converse, och två.st TJOCKA tröjor och min skinnjacka och pimpa jag till mig med ett par solglasögon. Jag orkade inte sminka mig eller något sånt skit. Vi tog en lugnt promenad ner och jag kände av att jag inte mådde så bra men det gick bättre och bättre!
 Så här såg jag ut:

haha så söööööööt! :D

Okej nej men seriöst nu!! Mamma köpte en sjuuuukt snygg klänning verkligen på kharma(vetinte hur det stavas). Typ alla i butiken bara men gud så snyggt den satt på dig! Då var man lite stolt att det var min snyggamorsa faktiskt! ;) Sen inne på butiken ringde Paula mig så vi pratade lite, sen var det att fortsätta till apoteket och byta mitt finnmedel.
  Sen skulle mamma ha en Peak jacka också, så då kom pappa in till stan och köpte den till henne. Snäll pappa jag har! Det är ju farsdag på söndag så jag köpte en present till pappa! En bok, vilken säger jag inte! :D Men jag vet att han har önskat sig den, så han kommer bli jätteglad hoppas jag!
Sen eftersom det var första dagen jag har klarat av att gå och så, så bjöd pappa på middag på min favorit resturang i Sundsvall. Jag beställade det gamla vanliga jag ALLTID beställer där och gud så gott det var! :)

Bild ifrån resturangen. Mamma smsar med brorsan HAHA kul och veta...

Sen just det fick jag ett par nya skor av mami ifrån Snowflake. über sköna! Men inte direkt så snygga lite söta kanske men verkligen inte snygga ;p Laddar upp en bild på dom i ett annat inlägg annars blir detta inlägg så överdrivet långt! Senare idag/ikväll har jag jobbat matte med pappa och det gick kanoners! Sen har jag bestämt att jag ska försöka gå till skolan imorgon för vi har så himlans mycket att göra + att jag har varit borta en hel vecka för två veckor sedan så jag måste verkligen försöka gå dit och jobba...:/ Aja, nu ska jag läsa New Moon och sen sova så jag orkar med morgondagen ha det så bra! Sov gött alla! / Julia


julia & gabriella



julia , min julia !
hon betyder verkligen mycket för mej.
jag är super glad att jag har dej sötan !
puss / gabriella ♥


tisdag

hej alla ! ♥
har precis gjort klart engelska läxan , känns skit skönt för nu har jag värsta mycke tid över till annat ! :D
idag har jag vart i skolan och det var inte så roligt , tur att jag har lucas för då känns allt så mycket lättare ! ♥ efter skolan gick jag hem till min luci en stund och sedan tog jag bussen hem och gjorde läxor. imorgon är det kort dag i skolan , det e rätt gött. & imorgon kväll är det dans som gäller ! :D musikaldans. vi håller ju på att öva in massa nummer som vi ska uppträda med på ett köpcentrum om en månad.... och till imorgon skulle vi ha lärt oss jingle bell rock, och jag har inte ens börjat öva än... men det ska nog gå bra , för den är ganska lätt att lära sig :) någon som har något tips på någon bra låt förresten? (a) men ni får ha det bra ,

puss / gabriella ♥

David Guetta ft. Kelly Rowland - When Love takes over


Visibly Clear

Äntligen klar med mina filmaffischer! Så skönt att vara klar med dom faktiskt! Berättelsen är ju också klar. Vad är kvar nu då? Ingen aning faktiskt. Har säkert fått tusen nya läxor.. Tror jag ska ner på stan nu. Hm men hon är ju sjuk tänker ni? Japp det är jag men jag har inte varit ute på ÖVER en vecka! Och jag har bar legat i en säng och en soffa hela tiden och jag måste röra på mig. Så jag skulle ta en lugn promenad ner till stan och byta mitt finnmedel som mamma köpte för hon köpte fel. Så jag hoppas det går att byta också! Men aa. Det är faktiskt riktigt bra kan rekomendera de!
Så här ser den ut!
Den är super faktiskt! Fast dte är ju olika för olika hudtyper, men på min hy funkar den bra! Inte så farligt dyrt heller tror den kostar ungefär 80.kr och det är ju inte så farligt! Så prova den. Men om du har mycket finnar kanske du inte ska ha den för den håller undan finnar, inte ar bort dom liksom. Så om du inte vill ha finnar köp en visibly clear ifrån neutrogena! Finns på apoteket! :) / Julia


Lite coolt!

 <-- Klicka på bilden för att förstora! :)

Haha tyck jag är töntigt men jag tycker det är lite coolt faktiskt.
Brukar gå in på sånna hemsidor föt att kolla lite filmer mina favorit
skådespelare har varit med i och sen finns jag på sånna hemsidor själv!
Tycker det är lite coolt (a) Men en radda med filmer ska det vara på mig där!
HAHA alla har sina drömmar ;)

Green Day

When it's time to live and let die
And you can't get another try
Something inside this heart has died
You're in ruins



Det är så man blir tårögd! :')


Hej jag heter sjukisJulia.

Nejdå men jag är rikigt trött att vara sjuk nu faktiskt. Jag vill bli frisk NU NU NU!
 Glömde föresten i musik inlägget jag skrev att jag älskade Backstreet Boys också! Jag och min kusin lyssnade på dom konstant hela tiden förut! Haha jag var skit kär i dom! ;)

Ja så här kan man se ut när man är sjuk! Egentligen har jag inte något smink på mig! Men gå in på www.picnik.com/app och pimpa dina bilder, helt gratis och då får finfinfina bilder! :D

Tänkte ladda upp en video på mitt favorit band som liten! BackStreet Boy! haha!
Fattar inte hur jag glömde berätta om dom här. Jag var ju döds kär i dom här hade posters med dom fulla väggarna och ja, helt förälskad i dom! Tror faktiskt jag ska börja lyssna på dom igen. Dom är ju så sjukt söta och musiken är så gulligt och går hela vägen in till hjärtat! Backstreet Boys - ni tog mitt hjärta igen! / Julia


.

Death is peaceful, easy, life is harder.

Äntligen klar med min svenska berättlse. Men nu måste jag göra skissen till en film affish.
 Igår låg jag föresten och läste New Moon sjukt länge. Jag kunde inte sluta läsa, jag älskar boken. Vill läsa den nu! Men måste ju som sagt jobba med filmaffishen. Jag är verkligen trött på skolan. Hur mycket att göra som helst. Blir nästan arg! Hur kam man ge läxor över ett lov, och inte bara en utan typ fem stycken? Aja.. bäst och göra dom bara. Jag måste skärpa mig lite extra nu när det gäller skolan, brukar alltid plugga typ dan innan, ändå funkade det hyfsat. VG barn! Men får inte göra så är riskabelt! Jag lovar det nu, jag ska ta tag i skolan ;) Men nu ska jag göra den där skissen så är en till sak stryken ifrån läx-listan! Hörs senare! / Julia


så himla fin låt ! ♥

Whiskey Lullaby

She put him out like the burnin' end of a midnight cigarette
She broke his heart he spent his whole life tryin' to forget
We watched him drink his pain away a little at a time
But he never could get drunk enough to get her off his mind
Until the night

1st Chorus
He put that bottle to his head and pulled the trigger
And finally drank away her memory
Life is short but this time it was bigger
Than the strength he had to get up off his knees
We found him with his face down in the pillow
With a note that said I'll love her till I die
And when we buried him beneath the willow
The angels sang a whiskey lullaby

La la la la la la la...La la la la la la laaaa...
La la la la la la la...La la la la la la laaaa...

The rumors flew but nobody knew how much she blamed herself
For years and years she tried to hide the whiskey on her breath
She finally drank her pain away a little at a time
But she never could get drunk enough to get him off her mind
Until the night

2nd Chorus
She put that bottle to her head and pulled the trigger
And finally drank away his memory
Life is short but this time it was bigger
Than the strength she had to get up off her knees
We found her with her face down in the pillow
Clinging to his picture for dear life
We laid her next to him beneath the willow
While the angels sang a whiskey lullaby

La la la la la la la...La la la la la la laaaa...
La la la la la la la...La la la la la la laaaa...
La la la la la la la...La la la la la la laaaa...
La la la la la la la...La la la la la la laaaa...





/ gabriella

Music it is!

Japp jag tänkte berätta lite om min musik, vad jag lyssnar på osv..
Den artist jag lyssnar på längt, allstå som jag lyssnat på hela tiden under min uppväxt är Van Morrison, jag har lyssnat på han sen jag född blev, jag älskar hans musik, texterna är bra, musik är bra ja allt bara klatchar! Jag har liksom lyssnat på honom i 15.år så den gamla gubben betyder mycket för mig.
Sen är ju musiken för mig iallafall väldigt mycket till och från. Jag lyssnade ett tag ganska mycket på punk, som Green Day, Simple Plan, MCR, osv... Green Day är nog den grupp jag lyssnat på längst och The Beatles. Började lyssna på Green Day ganska tidigt men sen nu lyssnar jag inte på dom lika mycket längre men kan hände nån gång då och då att jag sätter på en Green Day låt. Sen övergick jag till nästan all musik, som Håkan Hellström, Lars Winnerbäck och gud vet allt jag lyssnade på all slags musik. Men sen kom dom, några jag blev kär i, Tokio Hotel, jag hörde en låt och blev helt tagen, jag älskade deras musik hur mycket som helst, det fanns nästan bara Tokio Hotel i mitt huvud! Jag var helt förälskad i dom. Ett tag lyssnade jag BARA på dom och då menar jag bara! jag var i stockholm på en orienterings tävling och då åkte vi in till stan jag och en kompis och jag köpte mig två Tokio Hotel tröjor.  Jag hade dom i skolan och reaktionen direkt: EMO! Och jag var låååångt ifrån emo, jag hade inte ett ända klädesplagg som var emo aktigt! Jag lyssnade bara på Tokio Hotel och det gjorde mig till emo! Enligt alla andra! Först brydde jag mig inte utan log bara. Men sen blev det jobbigare jag går ju på en lten skola totalt 200 elever på hela skolan och jag gick i sjuan och niorna kallade mig emo, jag tyckte tillslut att det blev så jobbigt att jag sa att jag hade slutat lyssnat på dom och hade övergått till R&B och gangsta rap och sånt, dom gick ju självklart på det och allt var som innan. Ingen kallade mig emo mer. Men det jobbiga var ju att jag älskade Tokio Hotel! Så jag lyssnade på deras musik men sa inget. Men sen började jag faktiskt lyssna på R&B och gangsta rap väldigt mycket, men Tokio Hotel fanns alltid kvar! Sen har musiken gått till och från hela tiden. Men det som jag alltid har lyssnat på och har alltid följt med mig är rock! Rock rock rock, i love it! Behöver inte säga mer. Brorsan som lärt mig lyssna på det! :d Men då kanske ni undrar hur det är med Tokio Hotel nu? Nej jag var feg och vågade inte säga ifrån. Men jag lyssnar på Tokio Hotel nu också ibland verkligen inte lika mycket men då och då. Dom har många super låtar! Så låt ingen bestämma vad ni ska få lyssna på för musik eller inte! Ni får lyssna på vad ni vill, men provecera inte dom andra att reta er för de! Men lyssna på precis vad ni vill! Just nu då? Vad lyssnar jag på just nu? Ja det är olika, mest rock då, men lyssnar på det mesta. Vad jag lyssnar på styrs oftast efter mitt humör, beror på hur man känner sig, det anpassar jag oftast musik efter. Men keep on rocki'n everybody! Här kommer Tokio Hotel!

Kolla på dom, jag älskar dom fortfarande, kommer alltid göra! / Julia


South park gubbe!

Hej alla! Jag är ju som sagt hemma ifrån skolan, är fortfarande sjuk!
Så jag sitter och skriver en svenska berättelse som skulle varit inlämnad
men som jag totalt glömt bort! Så den är prioretering 1 idag faktiskt!
Men jag hittade en kul grej man kan göra! HAHA kolla! Jag ser nästan ut
så där faktiskt, är ju sjuk! Gabriella, alltid lika söt! ;D / Juliabells


Min snäcka.

Gabriella, min snäcka, min ögonsten!
Hon betyder mycket för mig, vår blogg, vi regerar! <3

Har mycket att skriva imorgon, så det blir kul!
Men nu måste jag sova eftersom jag är sjuk, ingen skola imorgon.
Inte kul, vill träna! :( sov gött och jag är glad att jag har min Gabbi!
/ Juliabells

Min snäcka.

Gabriella, min snäcka, min ögonsten!
Hon betyder mycket för mig, vår blogg, vi regerar! <3

Har mycket att skriva imorgon, så det blir kul!
Men nu måste jag sova eftersom jag är sjuk, ingen skola imorgon.
Inte kul, vill träna! :( sov gött och jag är glad att jag har min Gabbi!
/ Juliabells

heeeii

lucas åkte nyss hem så nu sitter jag här och tråkar. borde egentligen göra läxor, men det e så tråkigt.  jag saknar verkligen lucas super mycket ! :(  ♥ 
imorgon e det skola igen , lite segt. men fett kul att få vara med alla kompisar och så igen. :)
men nu ska jag plugga matte -.- 
ha det bäst !

/ gabriella

whiskey lullaby

jätte fin låt , ni måste verkligen lyssna ! jag älskar den ! ♥

http://www.youtube.com/watch?v=Z89hQwdxqHY


/ gabriella

RSS 2.0